Sisältöön »
 • fabrik-juhlat-banneri-1.jpg
 • fabrik-kokous-banneri-2-12102023.jpg
 • eae17582-cf9a-42e5-aff3-9a2166264f0c-1-201-a.jpeg
 • Fabrik Hotel / Villa Ravintola
 

Järjestä upeat juhlat Forssassa! Hotel Fabrik ja ravintola Villa tarjoavat Forssan tyylikkäimmät juhlatilat, herkullisimmat tarjoilut ja ihastuttavimman palvelun kilpailukykyiseen hintaan. Me huolehdimme kaikesta, joten voit vain keskittyä nauttimaan merkityksellisestä päivästäsi!

Meiltä saat tarjouksen kaikenlaisista tapahtumista - pienistä juhlista suuriin yritysjuhliin. Olipa kyseessä häät tai valmistujaiset, meillä onnistuvat kaikki juhlat.

Tutustu nyt tarjoamiimme paketteihin tältä sivulta ja vastaa tarjouspyyntöön tästä tai ota yhteyttä puhelimitse numerosta 010 573 0100 tai sähköpostilla forssa@hotelfabrik.fi. Yhdessä suunnitellaan unelmiesi juhlat!

 

JUHLAPAKETIT ja palvelut

 

Häät

Häät
Häät

Hääautoksi Rolls Royce, tarjoilut Forssan laadukkaimmasta ravintolasta, tyylikäs ympäristö ja täysi palvelu -olisiko siinä juuri teille sopiva hääpaketti? Hotel Fabrikilla voit järjestää ikimuistoiset häät keskeisellä sijainnilla - Forssan upean katedraalimainen, uusgoottinen kirkko on meistä vain kivenheiton päässä! Vieraasi saavat autonsa parkkiin kätevästi meidän parkkihalliimme ja voit jättää meidän huoleksemme kaiken kukista koristeisiin ja tarjoiluihin. Juhlasaliimme sopii istumaan yli sata (maksimissaan 180) vierasta, ja salissa on äänentoisto, luonnonvaloa sekä mahdollisuus pimentää sali ja ottaa käyttöön tunnelmallinen valaistus.

Pyydä meiltä tarjous unelmiesi hääjuhlista - tässä esimerkki hinnoista (alk. 50 HLÖ):

PERUSPAKETTI:

 • Tilavuokra
 • Alkumalja
 • Yhden kattauksen menu (kylmät, lämpimät ja jälkiruoat yhdessä pöydässä)
 • Hääkakku

LUKSUSPAKETTI:

 • Tilavuokra
 • Alkumalja
 • Viinit ja avecit
 • Kolmen kattauksen menu (=ns. kylmä pöytä, lämmin pöytä, jälkiruokapöytä)
 • Hääkakku
 • Kukat
 • Rolls Royce-hääauton ja kuljettajan vuokra

* Esimerkkihinnat on laskettu vähintään 50 henkilön seurueelle. Hinnat ovat suuntaa antavia, ja lopullinen hinta per henkilö saattaa poiketa yllä ilmoitetusta riippuen seurueen koosta ja valituista palveluista. Haluamme räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan paketin ja tarjota sen kilpailukykyiseen hintaan - jätä siis meille tarjouspyyntö juhlistasi! 

Pyydä tarjous häistäsi »

Merkkipäivät

Kun haluat järjestää rippijuhlat, valmistujaiset tai syntymäpäivät Forssassa, Hotel Fabrikia parempaa paikkaa ei ole! Meiltä löytyy juhlatiloja monen kokoiselle poppoolle - parinkymmenen lähimmän ystävän seurueelle tunnelmallinen juhlatila Lanelli voisi olla oiva valinta, kun taas valoisaan ja avaraan juhlasaliimme mahtuu istumaan jopa 180 henkeä. Valmistamme tilaisuuteesi juhlallisen kattauksen ja herkulliset tarjoiltavat; sinun ei tarvitse huolehtia mistään. 

Pyydä meiltä tarjous unelmiesi juhlapäivästä - tässä osviittaa hinnoista (alk. 30 HLÖ):

PERUSPAKETTI =  35€/HLÖ, sisältää:

 • Tilavuokran
 • Yhden kattauksen menun
 • Kakkukahvit

* Esimerkkihinnat on laskettu vähintään 30 henkilön seurueelle. Hinnat ovat suuntaa antavia, ja lopullinen hinta per henkilö saattaa poiketa yllä ilmoitetusta riippuen seurueen koosta ja valituista palveluista. Haluamme räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan paketin ja tarjota sen kilpailukykyiseen hintaan - jätä siis meille tarjouspyyntö juhlistasi! 

PYYDÄ TARJOUS JUHLISTASI »

Yrityksen juhlat

Pikkujoulut, kickoff, läksiäiset tai vuosipäivä - kun järjestät yrityksen juhlat Forssassa, Hotel Fabrik on oikea valinta. Tarjoamme tyylikkään ympäristön ja herkulliset tarjoilut kilpailukykyiseen hintaan. 

MUISTATHAN VARATA PIKKUJOULUT AJOISSA! Haluamme järjestää loisteliaat pikkujoulut yrityksellesi. Räätälöimme pikkujouluja varten joka vuosi sesongin mukaisen menun, josta löytyy kaikkien rakastamia jouluruokia ja uudempia klassikoita - herkullista, jokaiselle jotakin, tyylikkäästi ja freesillä twistillä. 

Pyydä meiltä tarjous yrityksesi juhlista - tässä osviittaa hinnoista (alk. 30 HLÖ):

PERUSPAKETTI =  35€/HLÖ, sisältää:

 • Tilavuokran
 • Yhden kattauksen menun
 • Kakkukahvit

* Esimerkkihinnat on laskettu vähintään 30 henkilön seurueelle. Hinnat ovat suuntaa antavia, ja lopullinen hinta per henkilö saattaa poiketa yllä ilmoitetusta riippuen seurueen koosta ja valituista palveluista. Haluamme räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan paketin ja tarjota sen kilpailukykyiseen hintaan - jätä siis meille tarjouspyyntö juhlistasi! 

PYYDÄ TARJOUS JUHLISTASI »

1e83bfdb-7e4e-4619-b46c-c557199ff494-1-201-a1381848906.jpeg

fabrik-juhlat-lisatiedot-nappi-juhlat-17012024.jpg

 

Illanvietot

Illanvietot
Illanvietot

Kun haluat järjestää illanvieton Forssassa, Hotel Fabrik on paras valinta! Tunnelmallinen juhlatila Lanelli sopii erinomaisesti niin pienen kuin isonkin polttariporukan käyttöön. Tilassa on laadukas äänentoisto, runsaasti mukavaa istumatilaa, baarikaappi, lautapelejä, Black Jack-pöytä ja mahdollisuus yhdistää tila hotellin saunaosastoon, jossa on kaksi saunaa, pesutilat ja ylellinen poreallas. Juomien lisäksi voimme valmistaa juhlia varten tarjottavaa - kevyttä salaattia, pikkusuolaista tai vaikka makean herkkupöydän! Tilat kuuluvat ravintolan anniskelualuetta, joten omien juomien ja ruokien nauttiminen tilassa on kielletty.

Pyydä meiltä tarjous - tässä osviittaa hinnoista (alk. 10 hlö):

PERUSPAKETTI 37€/HLÖ, sisältää:

 • Lanelli-juhlatilan tilavuokran
 • Raikas salaattimenu

LUKSUSPAKETTI 47€/HLÖ, sisältää:

 • Lanelli-juhlatilan tilavuokran
 • Kuohuvaa
 • Saunaosaston vuokran

Haluatteko syödä illan aikana? Voimme järjestää teille Lanelli-juhlatilaan maittavasta saunamenu listastamme haluamanne tarjoilut. Kysy lisää tarjouksen yhteydessä!

* Esimerkkihinnat on laskettu vähintään 10 henkilön seurueelle. Hinnat ovat suuntaa antavia, ja lopullinen hinta per henkilö saattaa poiketa yllä ilmoitetusta riippuen seurueen koosta ja valituista palveluista. Haluamme räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan paketin ja tarjota sen kilpailukykyiseen hintaan - jätä siis meille tarjouspyyntö juhlistasi! 

PYYDÄ TARJOUS JUHLISTASI »

Menut ja tarjoilut

Haluamme valmistaa juhlapäivääsi varten herkullista tarjottavaa unohtamatta alkumaljoja ja kakkukahveja.

Allaolevasta linkistä pääset tutustumaan ryhmämenuihimme - kun järjestät juhlat meillä, valitset vain mieleisesi menun ja jätät loput meidän huoleksemme! 

Tutustu menuvaihtoehtoihin tästä »

Haluamme räätälöidä tarjoilun toiveidesi mukaan! Jos jäi askarruttamaan voimmeko valmistaa jotakin tiettyä, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Voit jättää viestin tästä linkistä, lähettää sähköpostia forssa@hotelfabrik.fi tai soittaa p. 010 573 0100